Ce am mai scris ?
Loading...
marți, 10 septembrie 2013

Cum percepem eleganta ?

12:15

Daca as incerca o abordare a elegantei, as zice ca aceasta este un cumul de mai multe elemente: imbracaminte, mers, gesturi, comportament etc.

 Acestea sunt poate cele care se vad. Insa  tot la eleganta as include si interiorul nostru, inteligenta, intelegerea, bunatatea, demnitatea, bunul gust s.a.m.d.

Astazi am sa "notez" pe scurt cate idei despre mers si de felul cum pasim, cum ne plimbam poate pe strazi, de felul cum mersul ne poate influenta chiar si sanatatea la care adaug cateva idei simple de comportament atunci cand suntem agresate verbal in public. Sunt simple impresii de ieri, de pe strazile Bucurestiului(nu o sa va povestesc evenimente, ci doar concluzii).

Orice femeie stie ca obiceiul de a calca pe tocuri este poate un obicei destinat exclusiv barbatilor, iar calcatul pe tocuri daca este practicat de sexul frumos zdruncina corpul.

La fel, mersul alert nu e feminin. Femeile in general pasesc pe varfuri si usor.

De asemenea, femeile trebuie sa evite acele miscari lascive, sau acel mers care zdruncina bustul. 

Nu e nici sanatos si nu e nici frumos. De asemenea, coloana vertebrala se tine dreapta, dand o tinuta demna cu barbia inainte.

Nu e rau, daca faceti unele exercitii acasa. Incercand sa faceti pasi cu o greutate pe cap(precum femeile de la tara care merg cu diverse cosuri pe cap), in linie dreapta, obisnuindu-va astfel sa aveti o tinuta dreapta si eleganta.

De asemenea, vorbitul tare sau rasul zgomotos e total nerecomandat la o femeie.
La fel si fumatul sau alergatul.

Daca intalniti unii barbati care incearca sa va atraga atentia cu diverse "insolente", cel mai indicat e sa nu le raspundeti.
Iar uneori lipsa de educatie a unora o puteti combate cu succes prin politete.
Atitudinea de nervozitate sau riposta catre cei certati cu educatia si bunele maniere trebuie evitata.

Nu mai trebuie sa adaug atitudinea celor care sunt certati cu igiena corporala si care se cred mai mult decat irezistibili.

E poate modul cel mai simplu de a nu ne strica ziua.

Viata e frumoasa!

2 comments:

 
Toggle Footer