Ce am mai scris ?
Loading...
duminică, 29 septembrie 2013

De ce sa iti ingrijesti gatul ?

01:05

Ingrijirea fetei nu trebuie sa se termine la barbie ci trebuie continuata si la gat.

Este bine stiut ca la femei, primele semne ale imbatranirii poate ca sunt cele de la gat, prin aparitia ridurilor si a cutelor. Ridurile pot aparea si de la tinerea incorecta a capului la job sau atunci cand citim etc.

Se stie ca pielea gatului este poate mai gingasa decat cea a obrazului si necesita de asemenea o ingrijire atenta.

Pielea gatului necesita de asemenea spalare zilnica cu apa calduta si sapun. Apoi este necesara ungerea gatului cu o crema grasa puternic vitaminizata.

Una dintre cremele de calitate, ce este special creata pentru ingrijirea gatului si a decoleteului este Shiseido Benefiance, iar o optiune mai ieftina, pentru un buget mai mic ar fi  serul de la Avon:  Avon Planet Spa Mediterranean Olive Oil Ser.

Dar daca pielea gatului e uscata se foloseste aceeasi crema grasa precum la tenul uscat de pe obraz.

De asemenea lotiunile cu alcool nu sunt indicate.

Dar daca pielea e grasa se va folosi o crema mai putin grasa.ingrijirea gatului

Pentru a preveni aparitia ridurilor un masaj simplu e cat se poate de indicat. Acesta se poate face aplicand pe varful degegtelor putina crema efectuand un masaj tamponat, de la decolteu catre barbie. Se stie ca pielea gatului absoarbe mai bine decat pielea obrazului.

Se stie de asemenea ca ridurile de pe gat pot aparea  si in timpul mersului daca nu adoptam o pozitie corecta cu capul in sus si privirea inainte.

Exercitiul pe care toti il putem face acasa cu tinutul cartii in cap e poate cunoscut de toate dintre noi.

In timpul somnului capul nu trebuie sa stea ridicat pe perne in stilul in care barbia ajunge la gat.

O perna plata e mai mult decat suficienta.

Aceste simple sfaturi nu trebuie sa inlocuiasca poate si intretinerea prin sport, sau asa zisa gimnastica a gatului. Sunt exercitii simple de intretinere.

Iar unele dinre noi pot avea si acel simptom numit barbie dubla care au diverse zone de grasime depuse in pielea gatului destul de inestetice si de nedorit. Acestea apar poate de la o alimentatie necorespunzatoare sau pozitie incorecta pe strada sau atunci cand citim.

La fel ca la orice zona a pielii noastre, expunerea prelungita la soare, vant face ca pe gat sa apara pete, se deshidrateaza si se rideaza, dand un aspect inestetic.

Iar cand suntem afara gatul trebuie acoperit, daca este posibil, desi multe dintre noi nu vrem mai ales daca avem un gat frumos si mai ales daca ne gandim ca ne simtim mai libere si temperaturile o permit.
Eventual o esarfa cocheta legata care sa ne dea si un aer select e de dorit.

Asa ca atunci cand va ingrijiti de fata dvs, aveti grija si de gat.

Pupici!

2 comments:

  1. poate articolele tale mai "trezesc" din visare pe unele

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai daca si citesc...ca le e lene si cred ca le stiu pe toate

      Ștergere

 
Toggle Footer