Ce am mai scris ?
Loading...
luni, 10 februarie 2014

Cum pastrezi bijuteriile ?

20:46

Fiecare femeie detine colectii de bijuterii, modele diferite si marimi variate pe care le poate asorta la diverse tinute.

De cele mai multe ori pastrarea acestora in conditii optime pentru a le pastra integritatea si pentru a le avea intr-o ordine aleasa pentru o regasire usoara se poate realiza doar folosind casete de bijuterii speciale.

Comparativ cu valoarea bijuteriilor, investitia intr-o caseta de bijuterii unde putem pastra bijuteriile in siguranta nu e mare. Ganditi-va numai daca bijuteriile le pastrati intr-o cutie simpla necompartimentata, acestea se amesteca si se incurca intre ele si ajungem deseori atunci cand dorim sa folosim o anumita bijuterie sa  afectam alte bijuterii, fie printr-un simplu lant care se rupe sau un inel care se dezlipeste, sau un colier cu pietre semipretioase care poate va cauza desprinderea unora dintre aceste pietre.

Toate aceste neajunsuri si mici incidente se poat rezolva prin achizitionarea unei casete de bijuterii.

Acestea au preturi accesibile si au diverse forme, care de care mai placute. Pot avea forme de vioara, pian,cubice si  pot fi confectionate din piele ecologica,lemn verde,mahon, lemn de nuc lacuit, piele etc. si sunt captusite pe interior cu o catifea de inalta calitate.

De departe mi-a atras atentia aceasta caseta de bijuterii cubica, foarte  eleganta, confectionata din piele exologica cu un interior captusit. Este ideala pentru calatorii, are o culoare de ruso cu o usoara tenta de mari si poate fi o idee de cadou, destul de apreciata de noi femeile. E cat se poate de chic. thumb_caseta-rosie-mica2

Foarte placuta si pe gustul meu este si  aceasta caseta eleganta din piele ecologica de culoare maro contine o minicaseta edeala pentru calatorii. Interiorul are culoarea bej iar detaliile sunt aurii. Compartimentarea este facuta ingenios separat pentru cercei, inele, lantisoare.thumb_caseta-maro-minicaseta-kl32

Sunt de asemenea si modele care desi par simple, au un rafinament desavarsit, conferit de interiorul luxos sau de exteriorul lacuit sau de compartimentarea bine gandita pentru inele,bratari sau lanturi.

Totul depinde de tine si de gusturile tale si mai ales de ceea ce te face sa zambesti.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Toggle Footer