Ce am mai scris ?
Loading...
joi, 20 februarie 2014

Cum sa ai buze irezistibile ?

07:31

Stim cu toate ca forma si aspectul buzelor contribuie mult la frumusetea obrazului, fiind poate impropriu spus un accesoriu la purtator.

Atat iarna, din cauza frigului, cat si vara din cauza expunerii prelungite la soare, buzele se pot crapa si astfel capata un aspect neplacut.

Buzele crapate trebuiesc curatite seara cu o crema demachianta pentru indepartarea completa a rujului, apoi se spala cu apa calduta si se aplica o crema grasa care se lasa pe tot parcursul noptii.

Pentru evitarea crapaturilor se poate folosi pe tot parcursul zile un balsam pentru buze, care datorita proprietatilor hranitoare, hidratante si abilitatilor de protectie poate fi utilizat  pe tot parcursul anului, atat pe timp de vara cat si pe timp racoros iarna.

Balsamurile de buze sunt destul de apreciate si recomandat de folosit chiar si de barbati si chiar si de copii.

Iar pentru corectarea formei buzelor si pentru a le da un aspect placut, viu  si seducator, rujurile de buze sunt preferatele tuturor femeilor.

 ruj de buze

Acestea se prezinta in nuante rosu aprins, rosu deschis, rosu usor spre bleu, rosu brun, carmin, portocoliu etc.

Si dacă vrei sa ai buze perfect conturate ce ies in evident tot timpul, recomand rujuri de foarte buna calitate.

Rujul de buna calitate trebuie sa indeplineasca niste conditii foarte clare(pentru a nu isca situatii penibile): sa nu fie moale, dar nici prea tare, sa unga suficient buzele la o atingere usoara a lor fara a le rani, sa nu contina substante toxice sau iritante, sa fie bun la gust, sa coloreze uniform, sa adere bine si sa nu se stearga usor, astfel incat sa nu lase pete pe servetele, pahare..etc.

Alegerea culorii rujului e in primul rand o optiune de gust, de personalitate, iar apoi putem vorbi de alegerea rujului in functie de culoarea pielii, a ochilor, a lacului de unghii si chiar a tinutei vestimentare

Eu am ramas poate putin “invechita” dar prefer rujurile de culoare rosie, cat mai naturale, nici prea deschise dar nici prea inchise.Sunt poate nuantele cu care ma simt cel mai in largul meu. Si atunci cand cumpar, nu ma uit dupa cele ieftine de calitate indoielnica. Nu va ganditi la preturi exagerate. Brandurile preferate sunt Rimmel, Maybelline, Lancome si L'Oreal Paris.

Spre exemplu Lancome Rouge in Love imi da un aspect foarte feminin, e calitativ si pare luxos si de bun gust. E poate rujul cu care ma simt cel mai in siguranta.

Are grija de buzele mele, le hidrateaza profund, culoarea e de-a dreptul unica dand buzelor mele un aspect matasos si atragator. Si plus ca rezista destul de multe ore.

lancome-rouge-in-love-ruj___4

Si nu e numai parerea mea, ci si a partenerului meu.

Si nu sunt adepta formelor exagerate la aplicarea rujului.

La o gura normala nu trebuie decat sa fie putin accentuata linia naturala a buzelor.

Iar o gura mica pare mai mare si mai expresiva daca este rujata complet, pana la marginea buzelor.

O gura mare pare mai mica atunci cand nu este rujata pana la marginea buzelor si pana la colturile gurii. Forma aleasa poate fi usor conturata  cu un creion rosu de contur.

Si subliniez ca exagerarile produc un efect nenatural si ridicol.

Sper ca nu trebuie sa amintesc ca rujul de buze se aplica pe pielea buzelor perfect uscata iar aplicarea trebuie facuta cu atentie.

Totul pentru buze cu aspect irezistibil.

Pupici!

PS: Stay tuned. In articolele urmatoare o sa incerc mici sfaturi de fardare atent personalizate(culori recomandate pentru fondul de ten,ruj de buze, ruj de obraz,rimel) in functie de culoarea tenului, a parului si a ochilor, si astept sa ma completati fiecare dupa cum credeti.

1 comments:

  1. am o colega de birou care isi da cu un ruj din ala de zici ca o ia cineva de la alt servici...stiti voi care..

    RăspundețiȘtergere

 
Toggle Footer