Ce am mai scris ?
Loading...
duminică, 7 aprilie 2013

Cadoul de Paste potrivit

17:15

La noi, la romani, nu prea s-a obisnuit mult timp sa se ofere cadouri de Paste, adica nu ceva care sa depaseasca  micile cosuri de paste, acele cosuri cu bunatati traditioanale de Paste care contin nelipsitele oua incondeiate (oua rosii), cozonac, pasca, dulciuri, fructe, suc, vin.

In ultimii ani a aparut tendinta catre ceva mai modern si mai pe gustul nostru, Pastele fiind doar o ocazie oarecare pentru a primi si a darui ceva.

Si un cadou de Paste nu trebuie sa fie un cadou scump.

Pentru noi “fetele” cred ca un buchet din florile preferate, un cd de colectie cu muzica preferata sau o bijuterie draguta si nu foarte scumpa e mai mult decat suficient, iar pentru barbati o sticla de vin, niste butoni speciali sau chiar un ceas de mana, constituie un cadou de Paste foarte potrivit si apreciat de barbatii din viata noastra.
Eu, de Paste,avand in vedere pasiunea mea pentru bijuterii(ca de altfel si pentru pantofi,haine, cosmetice etc..) ma astept la o bijuterie sau ceva mai dragut, asezonat cu ceva tematic specific pastelui cum ar fi un iepuras sau ceva asemenator.

Si pe mine, ca de altfel pe majoritatea femeilor, ne-a cuprins euforia  bijuteriilor cu cristale swarovski pentru ca au preturi foarte accesibile si prin stralucirea lor aparte sunt destul de apreciate de mai toate femeile.Si chiar de barbati(pentru ca nu sunt foarte scumpe) :P.

Spre exemplu acest set argint  cu design italian, format din cercei, lant si pandantiv in forma de inimioara pe fond alb cu cristale zirconia albe si cristale swarovski multicolore e pur si simplu minunat si e menit sa iti confere acea aparitie de efect,invidiata de mai toate femeile.

set bijuterii cristale swarovski

L-am vazut la OnlineBijoux - un magazin online de bijuterii cu produse la indemana oricui si de o diversitate foarte mare,care contine o varietate mare de cadouri Paste, atat pentru barbati si pentru femei.

In cele din urma  un cadou nu trebuie sa simbolizeze neaparat Pastele, si in primul rand sa fie util si pe placul celui/celei care il primeste!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Toggle Footer