Ce am mai scris ?
Loading...
duminică, 28 aprilie 2013

Cum calci lumea in picioare

12:59

As putea porni de la vorbele celebre spuse de  Merlyn Monroe - "Da-i unei femei pantofii potriviti si poate cuceri lumea!". Si daca ma gandesc bine e cat se poate de adevarat.

Cu toate astea, chiar daca odata cu temepraturile acestea ridicate care indeamna la tinute lejere si chiar daca e recomandata incaltamintea lejera si usoara, si chiar imi plac astfel de incaltari, fie ca vorbim de sandale,balerini sau chiar tenisi, sunt momente cand sunt necesari si pantofii cu toc. Si in ultimul timp imi sunt mai mult decat necesari, fie la job sau la diferite intruniri, sau la diverse iesiri unde tinuta impune purtarea pantofilor cu toc, sau la alte aniversari,nunti botezuri.

Si pot spune cu tarie ca, pantofii cu toc completeaza cel mai bine o tinuta ofiice, tinuta unde dupa parerea mea balerinii nu prea isi au locul, desi observ ca au inceput sa intre destul de agresiv in multe dintre tinute, care le-as numi office-casual.

Spre exemplu modele asemanatoare ca cei din poza de mai jos fac parte din tinuta mea cel putin 1-2 ori pe saptamana. Pe acestia i-am vazut la PantofiSuper- un  magazin online care comercializeaza o varietate mare de produse de calitate foarte buna la preturi mici.

pantofi cu toc super feminin

Recunosc ca sunt momente cand as ss opta cu placere pentru incaltaminte cu talpa joasa eventual cu talpa ortopedica, dar sunt momente cand tinuta ma obliga sa port pantofi cu toc.

Unde mai pui ca si picioarul arata super, iar mersul e destul de atragator.

Destul de frecvent imi place sa port sandale cu platforma si toc nu chiar inalt, nici agresiv, astea asortate cu o tinuta pe masura menita sa faca furori.Imi plac sandalele in culori vii, de primavara, sandale care sa ma fac sa ma simt libera, sa imi de-a un eventual un zambet si o stralucire in priviri.

Iar atunci cand ies la o plimbare si e cald, sau cand merg la shopping ma incalt cu balerini, care sunt cea mai buna optiune avand in vedere ca am mult de mers pe jos.Si culoarea desi e indrazneata, imi plac.

balerini-nury-pink~m_5500838

Dar, parca tocurile sunt atat de feminine si dau plus unei siluete,plus ca ne dau noua femeilor o stare de bine, iar barbatilor altceva, stiti voi ce.

Si da, e adevarat ce se spune ca tocurile inalte ne fac sa aratam mai sexi, ca tocurile inalte dau impresia unor picioare lungi si mult mai bine definite, apreciate de toti barbatii.

Tocurile ma fac sa ma simt puternica si increzatoare si unde mai pui ca denota eleganta si rafinament. :P

Pupici!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Toggle Footer