Ce am mai scris ?
Loading...
luni, 22 aprilie 2013

Lenjeria intima de lux – must have-ul femeii moderne

21:33

Este de-a dreptul arhicunoscut interesul fara limita al oricarei femei referitor la cum arata si cum se ingrijeste de aspectul ei,in general de imaginea ei.

Pe langa toate articolele vestimentare si accesorile zilnice necesare oricarei femei, la fel de importanta este si lenjeria intima, chiar daca aceasta este observata doar de catre tine si de catre partenerul tau.

Ca toate femeile, si eu obsinuiesc sa port acele piese de lenjerie intima care sa ma faca sa ma simt bine, sa ma simt sexy si deseori tind de multe ori spre aspectul elegant dar si decent in acelasi timp, acele tinute care sa exprime feminitate si delicatete Si poate mai rar, obisnuiesc sa port piese de lenjerie intima mai provocatoare si care sa lase sa se vada mai mult.

De ce? Pentru ca in opinia mea o tinuta incitanta si provocatoare, e o tinuta care nu dezvaluie totul, e o tinuta care promite, care pune pe ganduri care pune imaginatia la incercare si reaprinde flacara pasiunii.

Lenjeria intima de lux e absolut necesara pentru o seara romantica alaturi de persoana iubita. Are rolul de a ne ridica moralul, de a provoca si ajuta la redescoperirea intimitatii alaturi de persoana iubita.

Si cum ziceam si mai sus, imi plac tinutele cuminti,pline de eleganta si din materiale placute la atingere, materiale menite sa ma faca sa ma simt bine si sa fie o adevarata incantare pentru iubitul meu. Si obisnuiesc sa ma rasfat cu creatii diverse.Si ca orice femeie, trebuie sa ai modele diverse si cat mai multe. Niciodata nu ai de ajuns.

Lenjeria intima de lux reprezinta de multe ori si modalitatea noastra de a ne rasfata de a ne simti mai bine, de a fi cat mai atragatoare.Si sunt de parere ca daca noi ne simtim sexy si atragatoare, automat asa ne vom percepe si partenerii.

Si daca va simtiti bine purtand lenjerie intima provocatoare, atunci, pur si simplu indrazniti si veti fi surprinse cat de mult veti fi apreciate.

Atentie, cand ma refer la lenjerie de lux, nu ma refer la pret(adica ceva foarte scump si aproape inacesibil), ma refer la acea lenjerie de lux de foarte buna calitate, acea lenjerie care sa te faca sa te simti bine cand o porti, acea lenjerie care sa te incante atat pe tine cat si pe partenerul tau.

Si atunci cand caut lenjerie de lux, e absolut necesar ca aceasta sa fie de foarte buna calitate iar croiul sa mi se potriveasca perfect. Nici nu incape discutie sa nu port marimea potrivita menita care sa scoata in evidenta frumusetea corpului, fie ca vorbim de un slip tanga sau cu talie inalta, de un corset sau de un sutien. Apoi ma gandesc la culoare si recunosc ca sunt pur si simplu nebuna dupa albul imaculat.

Spre exemplu acest sutien Push-up PRECIOUS este o combinatie intriganta de tulle delicat, dantela rafinata si accesorii in clasicul negru.

Cupele de tip push-up, din dantela, sunt decorate cu tulle transparent si subliniaza linia seducatoare a gatului si decolteului si forma senzuala a bustului. Acesta,decorat cu o mica floare din satin negru si cu bretelele negre, detasabile si ajustabile pentru un maxim de confort e pur si simplu seducator.

Nu pot spune decat ca este foarte dragut si finut si ultra ultra feminin :).

axamisetsexysliptangaprecious_closeup axamisetsexysliptangaprecious

Dar,de departe preferatul meu este acest Intenssimo Corset Axami. E pur si si simplu fascinant, feminin si elegant, perfect pentru momente unice, speciale.

INTENSSIMO este confectionat de Axami din material delicat si contine corset si slip tanga asortat. Corsetul evidentiaza frumusetea trupului feminin, iar broderia ii ofera un farmec aparte.

Cupele cu push-up si broderie fina subliniaza bustul intr-un mod foarte atragator. Fundele de satin sunt un detaliu feminin si subtil ce se integreaza perfect cu broderia florala din tulle.

axamicorsetintenssimo_1

Si chiar daca sunt “nebuna” dupa albul imaculat, imi cumpar si alte culori.

Ca si model care imi place este acest Duchess Sutien Push-up Axami, o adevarata piesa de lenjerie de lux care atrage prin broderia rafinata si design-ul original.

Broderia neagra pe fundal bej este o combinatie nobila, o combinatie distinsa, senzuala si sofisticata. Cupele de tip push-up amplifica frumusetea bustului, iar privirile sunt atrase ca un magnet de frumusetea decolteului. Finisajele rafinate fac din acest sutien o lenjerie intima unica, menita sa incite imaginatia si simturile.

axamisetsexyduchess1

Un model floaral care chiar imi place este acest Cherry Blossom Babydoll Axami care  combina trandafiri feminini si romantici si dantela rafinata in inocentul alb(asa cum imi place mie :) ).

Are un design menit sa sublinieze gratia si senzualitatea siluetei feminine, un decolteu indraznet in forma de V care sa iti dezvaluie frumusetea bustului, iar dantela alba care se continua in forma de V sub bust subtiaza linia taliei.

axamibabydollcherryblossom

E un un model foarte frumos si  plin de rafinament rafinat si mult prea potrivit pentru gustul meu, dar si al iubitului meu, ideal pentru reaprinderea pasiunii din dormitor.

Indrazneste sa fi sexy !

Pupici!

Fotomodela.ro Tags: , , ,

3 comments:

  1. creatii minunate si necesare. Albul e preferatul meu.
    Cele prea vulgare nu imi plac deloc

    RăspundețiȘtergere
  2. placute. eu sunt cu negreul. parca ma face sa arat mai bine.

    RăspundețiȘtergere

 
Toggle Footer