Ce am mai scris ?
Loading...
miercuri, 2 octombrie 2013

Cum poti fi sexy

22:17

A fi sexy nu inseamna neaparat a fi frumoasa, pentru ca sex-appeal-ul nu are nici o legatura cu frumusetea.

Si consider ca majoritatea dintre noi ar trebui sa cunoasteam anumite gesturi care au menirea de a coplesi barbatii din jurul nostru. Sunt poate niste gesturi care ne pun in valoare si mai mult feminitatea.

Corpul tau cu punctele lui forte este primul aspect ce atrage privirea unui barbat, si acesta este un lucru care trebuie speculat la maxim.

Astfel daca ai picioare lungi si fine, atunci o fusta mini iti va pune in evidenta si mai mult frumusetea lor si ii va innebuni pe barbati.chiloti tanga lenjerie intima

La fel,se stie ca desuurile feminine au atras dintotdeauna dorinta barbatilor si tot ce pune in valoare formele corpului tau, deoarece acestea au rolul de a ascunde si de a pune in evidenta formele corpului tau cu tot cu farmecul feminin. Nimic nu e mai incitant ca sa probezi articolele de lenjerie intima in prezenta iubitului tau.

Dar ce poate fii mai sexy decat sanii unei femei ?

Asa ca etaleaza-ti decolteul.

Daca ai sanii mici, poarta sutiene decoltate care iti ridica sanii.

Daca sanii tai sunt mai plini, poti adopta modelul cu cupa intreaga, pentru a nu arata un piept prea bombat.

Sau daca esti mai indrazneata si daca forma sanilor iti permite,poti renunta la sutien. Te asigur ca e foarte excitant.

De asemenea, pielea neteda e precum un vis. Parul trebuie indepartat chiar si in anotimpul rece, chiar daca pielea ta este acoperita de haine iar parul nedorit nu se vede. Pentru ca niciodata nu stii cand te dezbraci, asa ca trebuie sa fii pregatita si la inaltime.

Un barbat e poate innebunit daca ii treci mana prin par, daca ii faci poate mici confidente la ureche, ocazie buna de a-i mangaia obrazul cu parul tau frumos mirositor.baby doll lenjerie intima

La fel un barbat e innebunit daca stai lipit de el in diferite momente, acesta fiind innebunit de caldura pielii tale.

Daca deja ai o relatie mai intima cu el, un masaj cu uleiuri parfumate sau poate un dus impreuna e pur si simplu un preludiu savurat la maxim.

Si poate cel mai imporant e sa fii naturala si plina de senzulitate.

Fiti sexy!

2 comments:

 
Toggle Footer