Ce am mai scris ?
Loading...
joi, 10 octombrie 2013

Ai suficienta grija de picioarele tale?

00:11

Picioarele sunt o parte a corpului care echilibreaza inaltimea si dau relief tinutei unei femei.

Ele pot fi frumoase si armonioase ca forma, slabe sau grase, musculoase, lungi sau scurte. Indiferent de cum sunt, atent ingrijite sunt destul de apreciate de barbati si de-a dreptul atragatoare. Ca sa nu mai spun ca e o arma “speciala” in partea de seductie.

Pentru picioarele subtiri se stie ca incaltamintea cu tocuri inalte este cocheta si in armonie cu trupul, desi este destul incomoda la mers.

Se stie ca persoanele cu picioare groase este bine sa evite tocurile inalte pentru ca acestea sunt cele care fac contrast cu pulpa sau cu gamba piciorului.

Asa ca mare atentie la pantofii pe care vi-i cumparati.

Niciodata sa nu va cumparati pantofi stramti in speranta ca acestia se vor intinde. Nu faceti decat sa deformati piciorul cat si pantofii iar acestia vor avea un aspect inestetic.ingrijirea picioarelor femei

De asemenea tocurile foarte inalte va pot obosi foarte mult si de asemenea va pot modifica mersul.

Oboseala de peste zi, sau statul in picioare in pantofi poate nepotriviti, sau cu tocuri prea inalte uneori ma obosesc la maxim. Seara, obisnuiesc tot pentru odihna lor sa le tin poate pentru o buna bucata de vreme pe 2 perne putin mai sus. Imi dau o senzatie de liniste.

Baile caldute la picioare, timp de 10-15 minute dupa o zi alerta, au ajuns de la o vreme sa fie si ele un lucru obsinuit pentru mine. Poate de multe ori, un masaj profesionist ar fi indicat.

Dar cum nu se poate atunci cand as vrea eu, obisnuiesc simple miscari proprii de masaj pentru ingrijirea picioarelor.

Obisnuiesc sa imi fac masaj cu creme diverse, sau cu diverse emulsii calmante si de ingrijire a pielii.

Sunt poate simple miscari de netezire de la varful degetelor catre genunchi. Aceleasi miscari le fac si dinspre varful degetelor catre glezna si apoi pe talpa.

Cat despre igiena picioarelor e absolut necesara. Transpiratia exagerata a acestora, indiferent daca e cu miros sau nu, se combate doar cu o igiena drastica.

Spalatul zilnic cu apa calda si sapun nu poate inlocui nimic altceva. Aditional pe picioarele uscate se poate aplica fie pudra de talc sau diverse creme adaptate precum SVR Xérial 30 crema pentru picioare cu piele foarte uscata si deteriorata.

Unghiile de asemenea trebuiesc taiate scurt si curatite bine, indiferent daca purtati incaltaminte care va scot la vedere unghille. Aceasta operatiune se poate face cel mai optim numai dupa baie.

La fel,schimbarea zilnica a ciorapilor e obligatorie. Niciodata nu purtati aceiasi ciorapi mai multe zile fara sa ii spalati in prealabil.

La fel,pantofii au nevoie de perioade de aerisire pana la urmatoarea folosire, asa ca nu incaltati aceiasi pantofi doua zile la rand.

Pupici!

2 comments:

 
Toggle Footer