Ce am mai scris ?
Loading...
luni, 7 octombrie 2013

Simple sfaturi de ingrijire a mainilor

00:08

Activitatile zilnice fac ca uneori mainile nostre sa isi piarda catifelarea, acel aspect frumos si sanatos pentru care uneori suntem asa apreciate. 

Acestea uneori tind sa devina aspre, rosii sau chiar zbarcite.

Mainile femeilor au si ele personalitatea lor si ii pot sublinia intr-un mod simplu frumusetea si prospetimea feminina.

La fel ca si obrazul, mainile au o piele delicata. Forma si culoarea acestora tradeaza sensibilitatea, varsta, profesia si chiar sanatatea.ingrijirea mainilor

O sa ziceti ca va spalati pe maini. Dar lucrul acesta il facem toate. E drept ca unele dintre noi il facem in graba, fara sa ne gandim poate ca ingrijirea propriu zisa incepe poate cu spalatul.

O sa va indemn ca macar o data pe saptamana sa o faceti in felul urmator, asta daca nu cumva mergeti la salon si pentru asa ceva,timp de 10 minute sa spalati mainile cu apa calda si sapun, insistind pe spuma sapunului.

Apoi urmeaza un tratament diverse solutii cu glicerina si lamaie(placute mie). Un masaj e de-a dreptul recomandat.

Un masaj cu astfel de creme hranitoare si regenerante de la varful degetelor catre incheieturi,e poate foarte benefic. Un astfel de masaj il puteti face chiar si atunci cand va uitati la televizor.

Acest tratament se poate aplica chiar si pemtru coate. Ati observat pe timp de vara coatele unor barbati si chiar femei cat de inestetice sunt.

Fiti atente si la ingrijirea unghiilor pentru a avea intotdeuna o manichiura perfecta.

Unghile degetelor se pilesc in functie de forma degetelor voastre, lungimea fiind data de activitatea dvs si poate chiar de gust.

Atentie la pielite. Acestea se pot taia, dar destul de putin astfel incat marginea sa nu fie “uratica” si taiata gresit si de asemenea nu trebuie sa sangereze.

De asemenea lacul de unghii trebuie sa fie in tonul rujului si de asememea in armonie cu fardul si vestimentatia.

Niciodata nu iesiti in public cu unghiile cojite. Da senzatia de neglijenta. Decat cojite mai bine nelacuite.

Tratamente cosmetice ale mainilor se pot face la salon dar si acasa. Cu cremele si lotiunile potrivite dar si cu multa ingrijire se obtin rezultate spectaculoase chiar si daca acestea se fac acasa.

Va invit numai sa va ganditi in cate locuri punem mana si cati au mai pus poate mana in locul respectiv.Fiecare cu transpiratia si cu bolille lui de piele, ating poate aceste obiecte pe care le atingem si noi.

Si subliniez spalatul mainilor. Acesta are rol atat igienic cat si estetic. Spalarea sa se faca zilnic ori de cate ori necesar.

Si nu uitati utilizarea zilnica prin simplu masaj a cremelor hranitoare care dau un aspect catifelat si placut la atingere.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Toggle Footer