Ce am mai scris ?
Loading...
joi, 3 octombrie 2013

Parul tau respira ?

00:06

Parul este o minunata podoaba a femeii care o infrumuseteaza si ii completeaza feminitatea.

De asemenea daca este ingrijit cu atentie, prin volumul, calitatea,culoarea, stralucirea si coafura plina de gust adaptata personalitatii, poate pune in evidenta frumusetea unei femei, facand-o o aparitie de invidiat.

Dar ce facem pentru sanantea lui?

Multe dintre femeile din ziua de azi, chiar si domnisoarele se plang de caderea parului(alopecie).

Iar atunci cand apare o problema de cadere a parului se stie ca necesita masuri atente.

Dar putine sunt acelea care se gandesc ca nu fac nimic pentru ca parul sa traiasca in conditii bune si sa respire.hair care

Obisnuim sa il spalam cu fel si fel de sampoane, care mai de care mai sofisticate si cu ingrediente care mai de care, il ungem cu fel si fel de balsamuri hranitoare si de intretinere, obsinuim sa il fixam cu fel si fel de solutii, ca sa nu mai vorbim de fumul de tigara, de praful din atmosfera si de soarele puternic.

Dar il lasam sa mai respire din cand in cand ?

Eu obisnuiesc uneori, oarecum si in joaca pentru a retrai putin vremurile copilariei si pentru a-mi da un zambet, chiar si in timpul zilei, sa il pieptan in toate directiile, sa il aerisesc, chiar daca asta insemana ca uneori sa imi stric putin coafura. Cred ca face bine putin si psihicului meu, ca sa nu mai vorbesc de parul meu.

De asemenea obsinuiesc ca seara sa imi masez usor pielea capului.

Spalatul la 3-5 zile pe motiv ca acesta este gras e poate incorect gandit.

A se intelege ca nu sunt de acord cu parul nespalat. Acum au aparut sampoane speciale care inlocuiesc poate vechile diete cu oua sau mai stiu eu ce.

Iar ziua spalarii parului trebuie respectata cu strictete pentru a evita excitarea suplimentara a glandelor sebacee.

Sunt atat sampoane pentru radacina parului cat si pentru par destul de apreciate care dau de asemenea volum cat si stralucire parului tau.

Si faceti ceva pentru parul dvs. Parul este podoaba dvs capilara, care poate atrage prin frumusete si sanatate, este poate accesoriul cel mai de pret al unei femei atat de atragator.

Produsele pentru infrumusetarea si ingrijirea parului sunt din cele mai diverse, de la sampoane,balsamuri,tonice, regeneratoare (din diverse plante),diferite fixative, masti si uleiuri nutritive si chiar si aparate de coafat pentru acasa.

Pentru ca scopul nstru final e sa fim frumoase,si asta chiar daca nu suntem coafate dupa ultima moda.

3 comments:

  1. In poza e Adelian Varciu ?

    RăspundețiȘtergere
  2. si nu va mai taiati parul dupa ce nasteti sau aveti copii...cat va ia zilnic ca sa va intretineti un par mai lung si frumos. Aveti tendinta sa nu va mai ingrijiti deloc.

    RăspundețiȘtergere

 
Toggle Footer