Ce am mai scris ?
Loading...
miercuri, 9 octombrie 2013

Rasul – primul pas catre frumusete si sanatate

10:51

Multe dintre noi poate nu ne dam seama de importanta si beneficiile rasului in relatiile de cuplu, in relatiile de familie sau chiar si la servici. 

Spre exemplu, in cazul meu, cand aud rasete,cand vad copii plini de veselie, am o stare de bine fara margini si ma gandesc la tinerete, la inocenta acelor copii la energia lor.

Cateva momente de ras sunt poate destul de importante pentru mine, momente care fac ca gandurile si problemele sa dispara pentru cateva clipe, ma incarc cu energie si speranta.

Poate nu v-ati gandit cat de util e sa ne incepem ziua cu zambetul pe buze. Astfel te poti asigura ca vei avea o zi placuta, o zi in care energia ta este corect directionata si astfel esti cat se poate de productiva.

Cateva minute de ras intens te fac sa te simti mult mai optimista, te fac sa te simti mai frumoasa, mai luminoasa, mai zambitoare. femeie vesela

Sa nu mai vorbesc despre beneficiile obtinute prin ras asupra sanatatii tale fizice si psihice. Ca sa nu mai amintesc ca rasul si fata luminoasa aferenta acestuia tin ridurile la distanta.

Probabil ati auzit de terapia prin ras. Chiar exista si face minuni.Spus simplu: rasul ne face pe toti mai sanatosi.

Rasul iti protejeaza inima.Rasul alunga stresul. Garantat.

Ganditi-va cat de bine va simtiti in jurul unei persoane vesele si amuzante.

Rasul/umorul partenerului este principalul atu in relatiile de cuplu.

Ce motive ai sa nu razi cat de des poti ?

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Toggle Footer