Ce am mai scris ?
Loading...
duminică, 23 februarie 2014

Esti blonda ? Ce culori folosesti pentru make-up ?

19:22

Spuneam zilele trecute ca o sa incerc in articolele urmatoare mici sfaturi de fardare (culori recomandate pentru fondul de ten,ruj de buze, ruj de obraz,rimel) in functie de culoarea tenului, a parului si a ochilor.

Astazi o sa va vorbesc despre femeile blonde cele cu ochii albastrii sau cu ochii de culoare inchisa si de culorile care cred eu ca sunt recomandate acestora.Blonda

Astfel, pentru persoanele blonde, cu tenul deschis si ochii albastrii le-as vedea “accesorizate” cu o crema-fond de ten,pudra in culori cat mai naturale sau de culoarea piersicii, culori deschise si eventual mate iar pudra eventual cu putin roz.

Daca m-as gandi la rujul de obraz cred ca cel mai potrivit ar fi un roz natural si cred ca sunt de evitat nuantele galbene si ar trebui sa fie in armonie cu tenul, cu culoarea rochiei, a bluzei, cu culoarea rujului de buze si de asemenea cu cea a lacului de unghii.

Rujul de buze ar fi de preferat sa fie precum culoarea cireselor sau poate un siclam deschis.

Fardul pentru gene nu ar trebui sa fie niciodata negru, se poate folosi un rimel albastru sau brun, si se evita total nuantele de rimel albastrui sau inchise.

Daca insa esti o persoana blonda care ai ochii si  tenul de culoare inchisa fondul de ten cred ca ar trebui sa fie de culoare roz-galbui sau un fel de ocru palid, pudra cred ca s-ar potrivi nuantele calde, ocru sau bej.

Rujul de obraz cred ca s-ar potrivi cel de culoarea ciresei, nuantele ar trebui sa armonizeze cu tenul, cu culoarea rochiei, cu culoarea rujului de buze si cu cea a lacului de unghii.

Rujul de buze ar trebui sa fie mai inchis decat obrajii, eventual un rosu-deschis si luminos, eventual cu o forma arcuita.

Pentru gene, un fard rimel cafeniu sau negru, asta in functie daca ochii sunt caprui sau inchis.

O sa continui in articolele urmatoare cu sfaturi pentru persoanele roscate si pentru cele cu brunete.

Pupici!

1 comments:

 
Toggle Footer