Ce am mai scris ?
Loading...
luni, 18 februarie 2013

Ce inseamna sa ai stil ?

11:24

Ce inseamna sa ai stil, sau mai bine zis ce trebuie sa faci ca sa ai stil ?

Este ceva cu care te nasti sau este dobandit pe parcurs?

Sunt convinsa ca multe dintre femei pur si simplu nu stiu ce inseamna sa ai stil.

Pentru ca daca e sa vorbim de stilul unei femei, acesta nu are o formula aparte dar am putea spune ca e o insumare a calitatilor unei femei: frumusete, ingrijire, pasiune, feminitate, personalitate.Si pentru a avea stil, orice femeie trebuie doar sa cunoasca reguli simple dar foarte importante : fie daca ne referim ca trebuie sa fie la curent cu tendintele in moda, fie ca trebuie sa porti tinute de calitate, fie sa fii pregatita sa incerci tot timpul ceva nou sau sa inveti sa potrivesti culorile, totul tine de stil.

Stilul ține cont si de comportamentul vostru în societate, de limbajul folosit si de personalitatea voastra.

Subliniez ca stilul nu se refera numai la haine, e ceva mult mai mult, trebuie sa fii la curent cu tendintele in make-up, coafuri si accesorii.

Toate femeile stiu ca un par sanatos si frumos  este accesoriul cel mai de pret al unei femei. La fel si tenul  trebuie sa arate perfect, deoarece chiar si un strat gros de fond de ten nu va putea sa ascunda oboseala, ridurile sau acneea.

A fii la curent cu tendintele in moda nu este o inventie, si nici nu e  ceva impus de societate, este o necesitate.Pentru ca trebuie sa stii ce culori se poarta, ce croieli, ce forme, materiale, accesorii.

Si degeaba ai  un sifonier plin cu o duzina de perechi de blugi, zeci de bluzite si rochite, daca niciuna dintre aceste piese vestimentare nu are personalitate,daca sunt foarte comune.

Daca e sa vorbim de accesorii, se stie ca acestea trebuie sa fie de foarte buna calitate,iar daca vorbim de bijuterii categoric trebuie sa  te feresti de gablonturi inestetice!

La fel o geanta de firma neasortata cu tinuta nu  inseamna ca ai stil.

Bijuteriile sunt o adevarata comoara pentru garderoba. Prin ele, poti schimba radical orice tinuta. O poti face mai eleganta  sau casual ,de exemplu, cu o bratara masiva cum este aceasta bratara Cher cu  strasuri negre si aurii.

Bratara Cher

 

Aceasta bratara Alessia aurie din piele intoarsa maro mi-a inseninat ziua.

Bratara aurie din piele intoarsa maro iar acest Colier Eden Colier cu cristale roz. e de-a dreptul minunat si foarte chic.

colien eden colier cu cristale roz

In perioada aceasta dedicata sexului frumos toate putem straluci prin stil si frumusete cu noile bijuterii de la QueenBoutique.

Pentru voi ce înseamnă stilul?

8 comments:

  1. o haina scumpa nepotrivita omului e cam degeaba..

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.mercador.info/ pe siteul asta mai gasesti cateva chesti de cumparat

    RăspundețiȘtergere
  3. tare pretentioase femeile in ziua de azi. nu prea te mai poti prezenta cu orice =p~

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt destul de putine femei care inteleg ce inseamna sa ai stil,multe neasortate, bijuterii scumpe cu tinute neasortate si ieftine si de prost gust..

    RăspundețiȘtergere
  5. pai credeti ca pipitele alea de la tv de la maruta sau simona gherghe au stil ? cu ioana tufaru sau rona ? sau gigel frone ?

    RăspundețiȘtergere

 
Toggle Footer