Ce am mai scris ?
Loading...
joi, 21 februarie 2013

Ce inseamna sa fi chic ?

07:54

Unii/unele zic ca a fi chic e un amestec intre eleganta, intre a fi in pas cu moda, insemana a avea haine scumpe (fie ca vorbim de haine dama sau haine barbati online) cumulat (si e un “must”) cu a fi cu nasul pe sus. Cand aud astfel de abordari, nu pot decat sa zambesc.

Nimeni nu imi spune spre exemplu ca a fi chic inseamna sa imbraci hainele potrivite tie si sa te comporti asa cum iti place tie!

Eu cred ca pentru a fi chic nu exista o reteta aparte. Si daca vorbim din punct de vedere al hainelor imbracate, importanta este, zic eu, adecvarea acestor haine. Important este ca ceea ce porti sa se potriveasca ocaziei, momentului, sa te respecti pe tine, sa fii ingrijita si cel mai important – sa ai atitudine.

Altii zic, ca a fi chic inseamna sa stii sa te joci cu tinuta, sa ai haine corespunzatoare, sa stii sa iti cumperi hainele potrivite, sa ai imaginatie,sa stii sa alegi ce e mai bun din sfaturile primite in reviste de specialitate. Pentru ca a stii sa asortezi o tinuta, daca esti femeie spre exemplu o rochie, e ceva care tine de cum percepi tu moda.Degeaba dai multi bani pe haine dama, daca nu stii sa le asortezi, sau nu se potrivesc corpului tau.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale tendintelor zilelor noastre consta in faptul ca majoritatea pieselor vestimentare sunt oarecum usor de asortat, pentru ca avem nenumarate posibilitati de combinare si de accesorizare, astfel incat orice femeie, indiferent de tipul siluetei si de momentul zilei, poate fi chic, si poate asorta majoritatea hainelor din garderoba sa destul de usor.

Unele dintre noi au dulapul plin de haine dama, dar nu stiu sa le asorteze.

Alte “voci” spun ca stilul chic, stilul de a imbraca haine de dama potrivite e inspirat din moda anilor '60, ca e un amestec intre clasic si nonconformist, si ca e un stil potrivit pentru aproape orice persoana. Ceva total diferit de stilul monoton folosit de unele dive care mai apar pe la TV in diverse haine cumparate de prin afara, si care desi frecventeaza marile magazine care vand haine dama, nu prea stiu sa le asorteze.

Aceste dive trebuie sa fie vazute la moll cumpand haine dama si considera ca e sub nivelul lor sa cumpere haine online.

Pai da, pentru ca uneori e suficient sa cauti pe internet  haine online sau ce anume te intereseaza si vei gasi destule optiuni: fie ca vei cauta haine dama sau haine barbati.Gasesti absolut orice pe gustul tau si chiar daca cauti haine de club,rochii online de ocazie sau rochii de club, tricouri sau orice diverse modele de haine dama si haine barbati online in trend cu moda.

Daca e sa vorbim de costume de baie, acest costum de baie Brown&White cu bretele reglabile si cupe buretate va atrage toate privirile in zilele toride de vara, la plaja sau la piscina.

image

Chiar si rochii online se gasesc. Cum este aceasta rochie Chanttal Charming Black perfecta pentru orice tip de eveniment la care vrei sa fii prezenta.

Dispune de cupe buretate si e accesorizata cu insertii de piele ecologica. Si iti poate da o aparitie de exceptie.

Rochie Chanttal Charming Black

Rochiile de lungime medie si usor largi sunt foarte moderne in zilele noastre. Acestea pot fi purtate  fie ca atare, cu balerini, fie peste colanti.

Si chiar daca esti femeie, e clar ca nu poti renuntat nici la blugi. In principiu, nici nu ai de ce.Ceea ce e de-a dreptul interesant e ca se poarta blugii pana la glezna(care nu va mai fi acoperita asa cum era moda acum cateva sezoane). Blugii/pantalonii se pot asorta cu usurinta cu topuri lungi si jachete stramte, pentru ca se pot suprapune foarte simplu cu orice alta haina.

La fel, la moda, sunt si pantalonii din material elastic sau colantii si sunt esentiali in dulapul de haine dama, unii dintre ei foarte mulati, care sa scoata in evidenta formele feminine.

Sunt la moda de asemenea si pantalonii cu tur putin lasat cum sunt si acesti pantaloni Escape Zamora

Pantaloni Escape Zamora

Si pentru ca tinuta sa fie completa, nu trebuie sa pierdem din vedere ochelarii de soare. Au revenit din nou la moda cei din anii’ 80, cu rame nu foarte mari si rotunde, cu forme rectangulare si cu lentile negre. Si nu cred ca existe femeie care sa caute haine dama pe gustul ei, acea tinuta care  sa o reprezinte cel mai bine si sa nu gaseasca. Si nici la barbati nu e greu. Haine barbati online se gasesc pentru toate gusturile.

Tu ce faci pentru a fi chic ?

3 comments:

 
Toggle Footer