Ce am mai scris ?
Loading...
duminică, 24 februarie 2013

Cum accesorizezi o tinuta ?

22:30

In curand vom scapa de zilele friguroase si va veni primavara, cu acest inceput de Martie dedicat in totalitate sexului frumos, in care fiecare femeie vrea sa atraga, sa zambeasca, sa fie observata. Toate vrem sa fim in trend, sa stralucim.

Observ multe femei care cred ca se pricep la vestimentatie, dar in realitate nu e chiar asa. Toate vrem sa avem acel special fata de celelalte. Sa parem noi mai speciale. Sa atragem priviri de adulare.

Toate vrem sa avem haine cat se poate de frumoase, sa fim cat se poate de frumoase, si cel mai important sa fim unice in felul nostru.

Pe langa tinuta vestimentara, si accesoriile au un rol destul de important, fie ca vorbim de o esarfa, o geanta, bijuterii sau alte accesorii. Si acestea trebuie sa fie asortate cu tinuta. Nu trebuie ca lumea sa creada ca a venit din nou Craciunul atunci cand se uita la noi.

Accesorile au menirea de a completa o tinuta si uneori o greseala de asortare face mai mult rau decat simpla excludere a acestora.

Accesoriile oglindesc personalitatea, caracterul si gusturile pe care le avem.

Totul e sa gasesti accesoriile potrivite.Tinutele trebuie asortate corespunzator si accesorizate pe masura. Nu mai poti purta lucruri comune.

Nu oricine stie cum sa le accesorizeze, fie ca vorbim de o tinuta de zi cu zi, o tinuta de seara sau o tinuta office.

Multe nu stiu ca, spre exemplu, daca porti frecvent tinute office, atunci bijuteriile simple si clasice sunt cele mai potrivite, si ca  spre exemplu tinuta de afaceri trebuie sa fie accesorizata cu ceasul clasic, cu cercei care au nevoie de accesorizare discreta, dar cu stil, fara sa fie prea mari si nu trebuie sa atarne prea mult, categoric sa porti ciorapi si sa ai servieta sau geanta. Poseta categoric nu isi are loc. Niste bijuterii din pietre natural sunt de foarte mare efect sau bijuterii fantezie concepute din pietre pretioase si semipretioase.

cercei-office-girl

O tinuta formala, potrivita pentru o iesire in oras trebuie infrumusetata cu accesoriile potrivite si trebuie “acoperite” atat gatul cat si incheieturile si umerii. De multe ori bijuteriile lucrate manual sunt o alegere buna si nu sunt asa scumpe.

Un set de bijuterii ar fi optim si ca atare nu trebuie amestecate. Parul poate fi si el infrumusetat cu diverse accesorii de par sclipitoare sau o esarfa multicolora iar de multe ori se stie ca un inel mai proeminent, poate imbogati accesoriile, volumul dand atitudine tinutei.

esarfa-de-par-colorata-bianca

Tinutele elegante de zi pot fi accesorizate si puse in valoare prin coliere lungi sau doar un set de bratari care poate da un plus de efect unei tinute feminine.

set-bratari-aurii-fixe-opulence

Daca e sa cautam pe internet bijuterii online, vom observa o multitudine de magazine online de bijuterii care vand o gama larga de bijuterii (inele, bratari, coliere, cercei, brose) potrivite pentru o varietate de stiluri, de la cel elegant, office si pana la cel hippie, rock-chic sau glam.

Tu ce stil adopti ?

3 comments:

  1. cercelusii sunt tare draguti si eleganti..

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar ca sunt faini, sper doar calitatea sa fie ok

    RăspundețiȘtergere
  3. eu am primit pe 14 un inelus, si inseamna ca o perioada nu o sa mai primesc alte lucruri in afara de flori ;((

    RăspundețiȘtergere

 
Toggle Footer