Ce am mai scris ?
Loading...
joi, 21 februarie 2013

Geanta – accesoriul must have al zilelor noastre

16:16

Practica, moderna, suficient de incapatoare pentru a o transforma intr-un accesoriu cotidian, geanta se dovedeste un obiect care ne insoteste peste tot.

Unele dintre noi consideram ca e mai bine sa iti cumperi genti simple si de bun gust.

Indiferent de modelul ales, Geanta este accesoriul de zi cu zi unde se spune ca marimea nu conteaza, iar forma,cusaturile si materialele din care este realizata sunt doar alegerea ta.

Marimea conteaza doar in cazul in care esti o femeie micuta si te incapatanezi sa porti dupa tine o geanta prea mare. Arata as putea spune “bizar”.

Avem tendinta de a “cara” dupa noi destul de multe lucruri necesare zi de zi, de la trusa de machiaj, pana la  haine de schimb, desi ar trebui sa caram dupa noi doar lucrurile esentiale.

Geanta trebuie sa se potriveasca cu tinuta noastra, si reprezinta deseori accesoriul potrivit  pentru mers la cumparaturi, serile in oras, petrecerile sau intalnirile de afaceri.

Geanta trebuie sa iti dea si acea feminitate pe care trebuie sa o transmiti in jur, indiferent de look-ul tau.Altele dintre noi considera ca nu se simt foarte comode sa aiba mereu o mana ocupata, unele optand doar pentru genti de umar sau pur si simplu aleg sa nu poarte dupa ele acest accesoriu vestimentar.

O geanta trebuie sa fie adorabila, sa fie de lungime potrivita, sa aiba o forma potrivita,sa se potriveasca stilului tau, sa iti ofere siguranta si comoditate.

Uneori e destul de potrivit sa oferi persoanei iubite o geanta cadou. E la fel ca si cum i-ai oferi un cadou personalizat, si nu acel cadou comun format din buchetul de flori si bomboanele de ciocolata.Sigur vei face impresie placuta. Nici o femeie nu are niciodata suficiente genti incat sa spuna ca nu trebuia sau ca nu ii foloseste. Geanta putem spune ca e un cadou potrivit la fel cum cadourile pentru barbati sunt ceasul de mana, butonii de la costum, sau acul de cravata. E acel lucru necesar si care trebuie sa se potriveasca tinutei.

Spre exemplu aceasta geanta Mika perfecta pentru day-to-day hang out sau pentru mers la sala ori la scoala, este de-a dreptul interesanta si plina de personalitate.

geantamika

Imi place si forma gentii, usor acuita in partea superioara, precum si faptul ca nu este foarte incarcata putand sa fie purtata la mai multe tinute.

La fel de interesanta mi se pare si GEANTA FASHION EPIC ideala pentru vacantale si potrivita pentru mersul la sala sau buna de zi cu zi.

geanta epic

Desi unii spun ca pana la urma nu conteaza ce stil adopti, sigur vei gasi si un model pe gustul tau sau cadourile pentru femeile din viata ta.

La Biscuit.ro poti gasi cadouri personalizate pe gustul tau,cadouri pentru femei, cadouri pentru barbati sau cadouri corporate.

4 comments:

 
Toggle Footer