Ce am mai scris ?
Loading...
duminică, 3 februarie 2013

Fascinant si intrigant

15:21

Dragele mele, vine Valentine's Day, ziua indragostitilor din lumea intreaga.

Si stim cu toate ca atunci cand vine vorba de lenjerie intima, nimic nu e prea scump, si trebuie sa fim la inaltime.Si oricum, chiar daca nu se apropie asa cu pasi repezi ziua de 14 februarie sau 24 februarie cand sarbatorim Dragobetele, urmeaza tot asa 1 Martie,8 Martie etc.

Si parca niciodata nu avem suficiente articole de lenjerie.Tot tiimpul trebuie sa fim pregatite,trebuie sa avem nesfarsite articole fie din cele mai indraznete sau decente pentru diferite momente ale zilei sau pentru diferite articole de imbracaminte pe care le purtam.

Si nici nu prea te poti baza pe ce anume vei primi.

Si tot incep sa caut cate ceva.Mi-au atras atentia foarte multe lucruri dragute,care mai de care mai interesante…mai pline de bun gust si care surprind placut prin creatiile astea de exceptie.

Va pun si voua cateva pozici…oricum se gaseste ceva pentru gustul oricareia dintre noi.

Intr-un mod fascinant si intrigant, sutienul push-up CATCHY este o propunere irezistibila marca Axami.

axamisetsexybanshee

Fascinant si intrigant, acest sutien cu push-up CATCHY este o propunere irezistibila marca Axami.

Broderia este de-a dreptul ispititoare in stil corset si insertiile rafinate de culoare bej confera acestui model de lenjerie intima un aspect elegant, ispititor, senzual. Cupele CATCHY sunt de tip push-up, accentuand forma decolteului, iar pernitele detasabile fac sutienul perfect pentru fiecare femeie indiferent de marimea bustului. In plus, textura originala a materialului si decoratiile neobisnuite confera si mai mult volum bustului. Linia gatului capata un aspect sexy si incitant.

Bretelele reglabile si detasabile si modalitatea reglabila de inchidere la spate a sutienului asigura un maxim de confort si o ajustare perfecta pe trup, iar materialele de cea mai inalta calitate rasfata simturile.

Altul care este “foarte” pe gustul meu este acest sutien Push-up BANSHEE care seduce prin simplitatea eleganta si rafinament.

axamisutiencatchy_closeup

Datorita design-ului original marca Axami, BANSHEE este o piesa de lenjerie intima care pune in valoare frumusetea si senzualitatea bustului, indiferent de dimensiunile acestuia. Negrul sic, elegant si pur al materialelor de cea mai inalta calitate face din acest model o propunere unica, de neuitat.

Cupele sunt de tip push-up, bretelele sunt detasabile si au un design interesant, partea din fata fiind simpla iar cea din spate fiind din dantela florala, combinatie ce confera acestei lenjerii sexy un aspect irezistibil.

Sutienul BANSHEE include de asemenea si o pereche de bretele simple.

Deja am comandat, astept sa vad zilele urmatoare sa le primesc, sa vad cum se aseaza pe mine,si pot spune ca sunt de-a dreptul incantata si le astept cu nerabdare. Parca am si putina emotie si asteptarea asta imi da o stare de euforie.

Livrarea e gratis pentru comenzi de peste 200 lei.

Imi plac si imi plac mult.au asa o senzulatitate…o stralucire aparte. Sunt diferite de lenjeria comuna la care stii ce sa te astepti.

3 comments:

 
Toggle Footer