Ce am mai scris ?
Loading...
luni, 25 februarie 2013

Made with Swarovski elements

13:48

Stim cu toate ca, cristale Swarovski au patruns in viata noastra intr-un fel sau altul, fie ca ca vorbim de bijuterii cristale Swarovski(din care poate fiecare dintre noi avem cel putin un inel, o pereche de cerci, sau chiar un set) fie au patruns in lumea haute-couture, decorand creatiile unor designeri vestimentari renumiti(fie ca vorbim de genti, pantofi, rochii sau  chiar articole vestimentare de lenjerie intima). Si lista poate continua.

Si daca e sa ma gandesc la perioada aceasta de Martie, asa incarcata de femninitate, cu toate suntem de acord ca o bijuterie “made with swarovski elements” poate constitui un cadou de efect incarcat de romantism in aceasta perioada, menita sa inlocuiasca poate orice decalaratie verbala de iubire.

Spre exemplu acest Colier Belinda placat cu aur galben de 18K cu un pandantiv inimioara decorat manual cu cristale Swarovski este pur si simplu magnific.

colier-belinda-cu-cristale-swarovski~m_4662593

 

Aceste bijuterii cristale Swarovski au avantajul major ca nu sunt asa de scumpe, dar sunt atat de fascinante.

Si personal au inceput sa ma atraga destul de mult. Numai cand le vezi in fata ta, iti dai seama cat de mult stralucesc in lumina iar acel spectru multifatzetat le da un aer special incarcat de rafinament.

Daca e sa vorbim despre bijuterii, mie imi plac in general cele finute,decente, menite sa se asorteze cu tinutele mele zilnice tip office,dar nu imi lipsesc nici din cele pentru iesirile de seara unde o tinuta vestimentara pe masura,accesorizata cu un set cum numai cristalele Swarovski pot sa il aduca si cu zambetul la purtator e cheia pentru o seara de exceptie.

Inelul de mai jos e  spus pur si simplu minunat menit sa aduca in prin plan gratia specific feminina, atragand toate privirile.Vesel, dar deosebit de seducator ca design si cromatica, inelul Summer Shine poate fi oricand detaliul care face diferenta. Cristalele Swarovski colorate realizeaza un seducator model floral, ce reprezinta punctul central al bijuteriei.

Este ideal in orice moment, limita fiind doar imaginatia personala.

inel-summer-shine-cu-cristale-swarovski~l_2958866

   

Acest colier Serena cu cristale Swarovski da un plus de eleganta si rafinament fara margini.Este de o calitate ireprosabila, cu o executie fara cusur si o combinatie unica de detalii.

Delicat si atragator, colierul Serena este ca un tribut adus feminitatii. Energia pozitiva a acestei bijuterii se va regasi in orice outfit, posibilitatile de accesorizare fiind multiple. Modelul floral a fost folosit dintotdeauna in moda, realizarea lui cu ajutorul cristalelor Swarovski fiind chiar si mai inspirata.

Nu contin nichel si plumb pentru a nu provoca alergii sau iritatii pielii.

Mai mult,colierul  este rodiat pentru a pastra stralucirea mult mai mult timp (comparativ cu argintul) si pentru protectie impotriva zgarieturilor.

colier-serena-cu-cristale-swarovski~l_4679069

Si cum spuneam mai sus, bijuteriile aduc un plus de rafinament oricare femei,au rolul de a accesoriza admirabil orice tinuta feminina si reprezinta un cadou ideal pentru orice femeie.Iar o noua bijuterie, reprezinta in primul rand o schimbare a imaginii, menita sa iti dea mai multa incredere.

2 comments:

 
Toggle Footer