Ce am mai scris ?
Loading...
miercuri, 20 februarie 2013

Folosesti deodorant sau antiperspirant

13:46

Cate dintre noi facem diferenta dintre deodorant si antiperspirant ? Cate dintre noi stim care sunt 100% “sanatoase” pentru pielea noastra ?

deodorant vs antiperspirant

Stiati ca antiperspirantul se foleste doar cu ocazii speciale, de exemplu atunci cand suntem plecate intr-o  calatorie mai lunga sau pentru anumite evenimente speciale si e folosit cu precadere  pentru ca acesta intradevar are efect mult mai puternic si patrunde mult mai adinc in piele si chiar organism.

Insa categoric acesta nu e recomandat pentru folosire  zilnica, indiferent de produs pentru ca din pacate antiperspirantele contin si ingrediente suspecte, care pot influenta negativ sanatatea. Chiar si celor care au probleme mari cu transpiratia, nu e recomandat sa il foloseasca permanent.

In schimb deodorantele, chiar daca nu au acelasi efect de durata precum antiperspirantul, mentine o stare de igiena a corpului fara efecte secundare negative pentru sanatatea omului.

Asa ca depinde doar de noi. Eu sunt de parere ca spalatul des e mai de efect, cumulat cu folosirea deodorantului, insa e vorba de propria noastra sanatatea.

Unele considera ca folosirea antiperspirantului(prin efectul lui puternic) te scapa pentru cateva zile de transpiratie, dar vorbim de sanatatea noastra.

Asa ca numai noi putem alege !

2 comments:

 
Toggle Footer