Ce am mai scris ?
Loading...
marți, 19 februarie 2013

Consideri ca ai suficient ?

14:37

Se apropie luna femeilor.Ca orice femeie, cand vine vorba de lenjerie intima, parca niciodata nu avem de ajuns si mereu dorim sa o innoim,sa ii adaugam diverse articole, chiar daca avem in sifonier o multime de modele de diverse modele si culori.

Cand vorbim de lenjerie intima, fiecare femeie isi doreste sa se simta senzuala. Si de asemenea se stie ca lenjeria intima trebuie sa fie de cea mai buna calitate fie ca vorbim de chilotei, body, corsete, costume de baie, sutiene etc.

Oricum ar fi, trebuie sa dispui de o gama variata si de calitate pentru a bucura partenerul, pentru a-i pune imaginataia pe jar si pentru a ne simti confortabil noi insene, zi de zi.

Lenjeria intima e elementul cheie al unei seri de exceptie in compania iubitului tau.

La fel cum punem mare pret pe articolele vestimentare de zi cu zi,pe accesorile purtate, pe machiaj si coafura, la fel de importante sunt si articolele de lenjerie intima, mai ales ca acest aspect

La moda in acest sezon sunt culorile tari cum ar fi mov, rosul, fucsia sau turcoazul.

Culorile la moda sunt precum cele din acest set lenjerie intima confectionata din dantela roz, cu decupaje. Decupajele sunt prinse cu fundite.

Set lenjerie intima Freya

 

Dar nici clasicul negru din dantela care sugereaza acel “vino-ncoa” nu e demodat. Acest set lenjerie intima confectionat din material usor transparent, decorat cu dantela este de-a dreptul magnific.Chilotul este semi-intreg iar portjartiere sunt detasabile si ajustabile.

Set lenjerie intima

De asemenea bulinele sunt si ele la moda. Dau un aspect de inocenta si senzualitate si nu trebuiesc accesorizate cu nimic altceva. Sunt suficiente iar iubitul tau va fi cat se poate de sedus de imaginea ta.Totul e sa fie croite din materiale fine si delicate.

Iar pentru o noapte intradevar fierbinte si fara inhibitii, poti alege cu usurinta un articol din categoria lenjerie de lux care sa te tina treaza toata noaptea, cum este acest set ce contine sutien confectionat din material fin cu dantela, accesorizat cu fundita neagra din satin; si chilot tanga accesorizat la spate cu funda supradimensionata din satin negru.

Set Claire

Eu m-am indragostit de modelul acesta,e perfect.

5 comments:

 
Toggle Footer