Ce am mai scris ?
Loading...
marți, 19 februarie 2013

Legatura dintre stilul unei femei si sanatatea corporala

10:16

Scriam zilele trecute despre stilul unei femei, mai exact ce inseamna sa ai stil.Si subliniam pintre altele ca pe langa tinuta vestimentara si accesoriile asortate cu tinuta, stilul unei femei e in mare legatura si cu sanatatea corporala.

Stim cu toate ca viata agitata, problemele,oboseala si stresul duc la aparitia cearcanelor, la un ten obosit si netonifiat, si chiar la kilograme in plus.

Ca sa nu mai vorbesc de fumatul excesiv, sau consumul de alimente nesanatoase fara suplimentele nutritive necesasare organismului zi de zi , influneteaza in mod negativ atat tenul cat si silueta.Formele inestetice nu sunt de dorit. Si uneori trebuie sa adoptam diverse diete sau programe de slabire rapida.

Si trebuie sa ai grija de corpul tau, pentru ca o femeie ingrijita este o femeie frumoasa.

De asemenea,stim cu toate ca mentinerea unui ten sanatos nu este un efort asa de placut. Ca sa nu mai pui la socoteala ca uneori poate fi si costisitor.

Pai da, stim si suntem pe deplin constiente ca nu intinerim pe masura ce timpul trece, dar o buna ingrijirea a tenului da impresia de tinerete.

Pentru un aspect de prospetime al tenului, care inseamna nu numai aspect si intretinere, putem folosi diverse produse cosmetice pentru ingrijire ten cum ar fi cremele de hidratare si exfoliere.

La fel, stim cu toate ca podoaba capilara este cel mai de pret “accesoriu” al unei femei. Un par ingrijit e poate primul lucru care atrage atentia unui barbat.

La fel, este bine cunoscut  ca un par nespalat este uleios, ulei care se poate indeparta doar prin spalari dese cu un sampon de calitate si tratat cu balsam ori de cate ori e nevoie

Si daca tot vorbim de ingrijire personala, consider ca si barbatii trebuie sa se ingrijeasca. Produsele de ingrijire persoanala se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor.

Cand spunem "ingrijire personala" parca ne fuge mintea ca e un subiect strict pentru femeie. La fel cum o femeie ingrijita atrage atentia, si un barbat ingrijit este de dorit.

Asa ca,investeste in produse cosmetice de calitate potrivite corpului tau si nu uita ca un parfum de calitate este obligatoriu, iar o femeie stilata nu iese niciodata din casa nemachiata

Nu stiu voi ce folositi dar eu folosesc de doi ani produsele cosmetice naturale si de ingrijire de la herballife,mi-au fost  recomandate si mie si de atunci pot spune ca sunt foarte multumita de ele

Spre exeplu aceasta crema o folosesc cu succes de mai bine de 6 luni si deja parca ma simt altfel.Este o crema abraziva exfolianta. Creata special pentru a netezi pielea si pentru a-i reda o structura matasoasa.

Crema-Exfolianta-Pentru-Corp-poza-t-D-n-Body-Buffing-Scrub

 

Wellness.ro - pentru ca ingrijirea corpului tau conteaza.

4 comments:

 
Toggle Footer